ONJK Dieren 2023 (DEEL 3) –> STORM FALLAUX OPEN NEDERLANDS JEUGDKAMPIOEN!!!

Storm Fallaux is er in geslaagd om vandaag Open Nederlands Jeugdkampioen t/m 14 jaar te worden! Een fantastische prestatie van ons aanstormend talent!
Weliswaar eindigt hij gelijk met David Madularea, maar op onderling resultaat pakt Storm de titel.
Hij speelde een erg goede partij tegen Jesse Frederiks, kwam snel beter te staan en liet niet meer los. Met deze titel heeft hij ook een ticket voor het NK t/m 16 jaar verdiend. Van harte gefeliciteerd Storm!

Jay-Giani heeft op de valreep toch nog verloren van Oscar Verwer, maar mag terugkijken op een erg goed toernooi. Hij haalde 5,5 uit 9. Jayden wist de laatste ronde mooi te winnen en hiermee een score van 50% te halen: 4,5 uit 9.

Floris Buijnsters wist vandaag knap te winnen tegen Arjan de Vries, tegen wie hij eerder dit toernooi verloor. Door een uitglijder van #2 Clovis Kien is Floris hiermee gedeeld 2e van Nederland geworden. Gefeliciteerd Floris!

Aron wist helaas niet om te gaan met de opening van zijn tegenstander Jungmin Lee, blunderde niet veel later een toren en kon toen opgeven. Hij eindigt het toernooi met 4 uit 9, nadat hij de eerste drie rondes miste. Eigenlijk 4 uit 6 dus..

David is op moment van schrijven nog bezig met zijn laatste partij, dus wordt vervolgd..

Namens Schaakvereniging Almelo feliciteren wij alle deelnemers met deze prachtige resultaten! Onze jeugd blijkt de toekomst… 🙂

Foto’s volgen later..

 

Yannic Husers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *