Jeugd PK

PK’s bij de jeugd

Dit weekend was het PK-D en PK-C toernooi. In plaats van het hele weekend werd het op 1 dag georganiseerd in het denksport centrum Hengelo.
Christel, Jayden en ik deden mee voor de schaakvereniging Almelo. Ik vind dat ik een goed toernooi heb gespeeld met 4 punten uit 5. De enige partij die ik heb verloren was tegen Lauri Maris. Het was spannend tot en met de laatste partij. Ik ben als 2e geëindigd en heb een plaats gekregen voor het NK in 2020. Hier ben ik erg trots op. Ik zal nog heel veel oefenen.

Groetjes Jay-Giani.

One Comment on “Jeugd PK”

  1. Wat leuk Jay-Giani!Ga zo door. Trouwens, ik ben bij een PK ook op de 2e plaats geeindigt en ga naar het NK in Waawijk op de datum 10/11 maart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *