Intern: minimum aantal wedstrijden!

Wil je kampioen worden, dan dien je een minimum aantal partijen te spelen. Dat is een regel die we ingevoerd hebben om de competitie zo eerlijk mogelijk te houden. Voor diverse spelers was het dit jaar moeilijk om het vereiste minimum aantal wedstrijden te spelen om als kampioen in een bepaalde groep in aanmerking te komen. Dit gold met name voor de kampioenskandidaten.

Wat blijkt? Een snelle inventarisatie bij de betrokken spelers leerde ons dat het aanpassen van het huidige systeem niet als oplossing gezien werd. Iedereen is tevreden over het huidige systeem en wij willen dat dan ook volgend seizoen zo houden. De betrokken spelers zullen proberen om te komen tot het vereiste minimum aantal te spelen wedstrijden. Dat maakt de competities gelijk een stuk spannender!